Inhoud
Vlucht vertraagd vergoeding

Vlucht-Vertraagd.nl: een claim indienen

Inhoudsopgave

Vlucht-Vertraagd is een vlucht claim service die in 2015 is opgericht en al meer dan 10 jaar aan juridische ervaring in huis heeft met het regelen van claims. Vlucht-Vertraagd is onderdeel van het moederbedrijf Yource, dat in verschillende landen actief is. Vlucht-Vertraagd is actief in 9 landen met 8 verschillende talen. Vlucht-Vertraagd heeft al meer dan 1 miljoen passagiers geholpen en 98% van de rechtszaken gewonnen. Heb jij last gehad van vertragingannulering of overboeking, lees dan verder om te ontdekken wat Vlucht-Vertraagd voor je kan doen.

Overtuigd?

Begin dan nu jouw claim Proces bij Vlucht-Vertraagd.nl

Overzicht van Vlucht-Vertraagd

OmschrijvingScore
OrganisatieVlucht-Vertraagd
Websitewww.vlucht-vertraagd.nl
HoofdkantoorAmsterdam, Nederland
Opgericht in2015
Commissie35%
Administratiekosten€0
Kosten bij juridische stappen15% extra commissie
Actief in9 landen
Beschikbaar in8 talen
Gemiddelde review score 0-54.2
Aantal reviews29.000+ reviews

Claim indien bij Vlucht-Vertraagd

Indien je een claim indient bij Vlucht-Vertraagd kan het proces al binnen 3 dagen starten, maar niet als je ervoor kiest om gebruik te maken van de 14 dagen bedenktijd. Na de validatie wordt het proces gestart. Via je persoonlijke account worden de stappen die Vlucht-Vertraagd onderneemt up-to-date bijgehouden zodat je op de hoogte bent van de claim status. 

De duur van een claimproces verschilt per claim. Er wordt van een paar maanden uit gegaan, maar in sommige gevallen loopt dit op tot meer dan een jaar. Een claim proces kan wat langer duren door de responstijd van de landelijke inspecties en door eventuele juridische vervolgstappen die ondernomen moeten worden. 

Vlucht-Vertraagd werkt op basis van een “No cure, no pay” beleid. Dit betekent dat je niets moet betalen als het de claim service niet lukt om een vergoeding te claimen. Indien het Vlucht-Vertraagd wel lukt om een vergoeding te claimen halen zij 35% servicekosten van de vergoeding af en de rest maken ze over naar je rekening.

Indien er juridische kosten bij komen kijken krijgen zij nog 15% extra van de vergoeding. Deze kosten worden alleen in rekening gebracht als juridische stappen noodzakelijk waren om de vergoeding succesvol te ontvangen. 

Wil je een andere vlucht claim service bekijken? Dan kan dat. Bekijk hier EUclaim, AirHelp en Aviclaim.

man gaat claim indienen bij Vluchtvertraagd.nl

Vlucht-Vertraagd vergoeding claimen

Zo dien je in 5 stappen een claim in bij Vlucht-Vertraagd

 1. Check van vluchtgegevens

  Vul je vluchtgegevens in op de website van Vlucht-Vertraagd. Zij laten je meteen weten of je in aanmerking  komt voor het claimen van compensatie voor je vertraagde of geannuleerde vlucht. 
  Het checken van je vluchtgegevens is volledig vrijblijvend en gratis. Indien je in aanmerking komt voor een vlucht vergoeding, dien je claim dan in binnen enkele minuten. De claim service zorgt ervoor dat je de compensatie ontvangt waar je recht op hebt. 

 2. Dien je claim in

  Vul je gegevens in zodat het team van Vlucht-Vertraagd aan de slag kan met de claim. Zij beoordelen of de claim in aanmerking komt voor een compensatie. Indien de claim ongeldig wordt verklaard door de vlucht claim service, stellen zij jou op de hoogte van de oorzaak en sluiten zij het dossier kosteloos. 

  Indien de claim wordt goedgekeurd door Vlucht-Vertraagd, gaat het team meteen aan de slag met het opstellen van de documentatie. De documenten die het team opstelt houden juridische argumenten in die nodig zijn om de vergoeding te claimen. Om de documenten op te stellen is het noodzakelijk om alle benodigde documenten toe te voegen aan je dossier. 

 3. Vlucht-Vertraagd gaat aan de slag

  Vaak geven luchtvaartmaatschappijen aan dat zij te maken hadden met buitengewone omstandigheden. Als vlucht claim service wordt er altijd gevraagd aan de luchtvaartmaatschappij om het te bewijzen. Vlucht-Vertraagd beschikt als organisatie over de benodigde instrumenten en gegevens om te controleren of de luchtvaartmaatschappij de waarheid spreekt. 

 4. Gerechtelijke procedure

  Het komt helaas vaak voor dat luchtvaartmaatschappijen onder geldige claims uit proberen te komen. Ook hier heeft Vlucht-Vertraagd een oplossing voor, binnen de organisatie hebben zij ook een team van advocaten klaar staan. Indien de luchtvaartmaatschappij er onderuit probeert te komen, spannen de advocaten een gerechtelijke procedure tegen de airline. 
  Mocht het zijn dat de airline weer weigert om de vergoeding uit te betalen dan zullen de advocaten van Vlucht-Vertraagd een rechtszaak aanspannen. De risico’s die erbij komen kijken neemt Vlucht-Vertraagd op zich. De 35% servicekosten komen ook met 15% juridische kosten.

 5. Ontvangen van compensatie

  Indien de luchtvaartmaatschappij de vergoeding heeft uitbetaald op jouw rekening dan stuurt Vlucht-Vertraagd een factuur op met een overzicht van alle diensten. De diensten bedragen 35% van de uitbetaalde compensatie en eventueel de 15% juridische kosten. Als het bedrag betaald is aan Vlucht-Vertraagd is het proces afgerond en wordt het dossier afgesloten.

Reviews Vlucht-Vertraagd

De reviews zijn gebaseerd op Facebook, Google en Trustpilot reviews. We laten zien hoeveel zij gemiddeld scoren en hoeveel mensen een review hebben achtergelaten. 

Trustpilot review Vlucht-Vertraagd

Op Trustpilot werkt Vlucht-Vertraagd onder de naam van het moederbedrijf Yource. Op Trustpilot hebben 27.000+ mensen een review achtergelaten. De gemiddelde score die daaruit is gekomen is een 4.5 van 5. 

Ongeveer 70% van de mensen die een review hebben achtergelaten geven de claim service 5 sterren, wat staat voor uitstekende service. Slechts 6% van de mensen die een review hebben achtergelaten geven Vlucht-Vertraagd 1 ster. 

Facebook review Vlucht-Vertraagd

Op de Facebookpagina van Vlucht-Vertraagd hebben 1100+ mensen een recensie achtergelaten. De gemiddelde score van de reviews is een 4.6 van de 5.

Google review Vlucht-Vertraagd

De gemiddelde score die Vlucht-Vertraagd krijgt op Google reviews is een 4.2 van de 5. Hier hebben 900+ mensen een review achtergelaten.

Vluchtvertraagd.nl vergoeding

Service van Vlucht-Vertraagd

Controle rechtsgeldigheid

Het controleren of jouw claim in aanmerking komt voor een compensatie. Dit wordt bepaald door middel van de EG 162/2004, EG 889/2002 Montreal, Sturgeon-arrest en Wallentin-Hermann-arrest. 

Accurate vluchtgegevens

Er worden dagelijks gegevens binnengehaald van vluchten die nodig zijn voor het controleren van je vlucht. Deze informatie is dus belangrijk voor het bepalen of je in aanmerking komt voor een vergoeding. 

Weergegevens check

Weersomstandigheden zijn vaak buitengewone omstandigheden. Door het volgen van de actuele weergegevens kan Vlucht-Vertraagd gelijk zien of het over overmacht gaat of niet.

Opstellen van documenten

Vlucht-Vertraagd stelt allemaal documenten op met daarin de juiste verwijzingen naar relevante wetten en uitspraken. De documenten worden gestuurd naar de luchtvaartmaatschappij. Met de documenten voeren zij de druk op en leveren zo bewijsmateriaal aan. 

Hulp en ondersteuning

Indien je vragen of hulp nodig hebt kan je Vlucht-Vertraagd direct mailen. Heb je kort geleden een claim ingediend en heb je daar vragen over? Geen probleem, dan kan je de vragen stellen via het support functie zodra je inlogt in het persoonlijke Vlucht-Vertraagd account.   

Meerdere passagiers

Als je een claim wil indienen voor meerdere personen dan kan dat. Wel moeten de passagiers allemaal onder één boeking staan. Let er wel op dat kinderen tot 2 jaar geen recht hebben op een compensatie.

Ervaren juridisch team

Vaak is het zo dat de luchtvaartmaatschappijen de claim de eerste keer weigeren. Indien dit het geval is, staat het team met advocaten klaar om verder te helpen. Zij bepalen in dit geval de vervolgstappen. 

Gerechtelijk traject

Als de luchtvaartmaatschappij de claim alsnog weigert dan start het juridisch team een gerechtelijk traject. Let er wel op dat Vlucht-Vertraagd alleen een gerechtelijk traject start als zij een sterke zaak hebben. 

Geen succes, geen kosten

Het indienen van de claim is kosteloos, heb je geen recht op een compensatie dan betaal je niks. Indien de claim wordt uitbetaald door de luchtvaartmaatschappij moet er 35% van de totale compensatie betaald worden aan Vlucht-Vertraagd. De juridische kosten zijn 15% en worden opgeteld bij de 35%.

Overtuigd?

Begin dan nu jouw claim Proces bij Vlucht-Vertraagd.nl

Bekijk andere claim services

airhelp logo

AirHelp: een claim indienen

AirHelp is een vlucht claim service die in 2013 is opgericht en al meer dan 16 miljoen passagiers in 17 verschillende talen geholpen heeft. Zij helpen klanten die niet zeker zijn van hun rechten en die niet genoeg kennis hebben om zelf een claimproces te starten. Heb jij last gehad van vertraging, annulering of overboeking, lees

Euclaim logo

EUclaim: een claim indienen

EUclaim is een vlucht claim service die al meer dan 15 jaar ervaring heeft met het regelen van claims. Zij hebben inmiddels al meer dan 700.000 passagiers geholpen. Het slagingspercentage van de vlucht claim service is 97%. Heb jij last gehad van vertraging, annulering of overboeking, lees dan verder om te ontdekken wat EUclaim voor