Inhoud
Vlucht vertraagd vergoeding

Claim indienen Vlucht-vertraagd

Inhoudsopgave

Vlucht-Vertraagd is een claim service waar je gemakkelijk een claim kan indienen als jouw vlucht vertraagd is. Zij hebben al meer dan 560.000 passagiers geholpen met het indienen en ontvangen van een claim en 98% van de rechtszaken heeft Vlucht-Vertraagd gewonnen. Vlucht-vertraagd zorgt zo vaak voor een vlucht vertraagd vergoeding.

Heb jij last gehad van vertragingannulering of overboeking, lees dan verder om te ontdekken wat Vlucht-Vertraagd voor je kan doen.

Overtuigd?

Begin dan nu jouw claim Proces bij Vlucht-Vertraagd.nl

Overzicht prijzen, reviews en meer over Vlucht-vertraagd.nl

OmschrijvingScore
OrganisatieVlucht-vertraagd
Websitewww.vlucht-vertraagd.nl
HoofdkantoorAmsterdam, Nederland
Opgericht in2012
Commissie29%
AdministratiekostenGeen!
Kosten bij juridische stappen15% extra commissie
Actief in9 landen
Beschikbaar in8 talen
Review score9.0
Aantal reviews20.000+ reviews

Claim indien bij vlucht-vertraagd

Indien je een claim indient bij Vlucht-Vertraagd kan het proces al binnen 3 dagen starten, maar niet als je ervoor kiest om gebruik te maken van de 14 dagen bedenktijd. Na de validatie wordt het proces gestart. Via je persoonlijke account worden de stappen die Vlucht-Vertraagd onderneemt up-to-date bijgehouden zodat je op de hoogte bent van de claim status. 

De duur van een claimproces verschilt per claim. Er wordt van een paar maanden uit gegaan, maar in sommige gevallen loopt dit op tot meer dan een jaar. Een claim proces kan wat langer duren door de responstijd van de landelijke inspecties en door eventuele juridische vervolgstappen die ondernomen moeten worden. 

Vlucht-Vertraagd werkt op basis van een “No cure, no pay” beleid. Dit betekent dat je niets moet betalen als het de claim service niet lukt om een vergoeding te claimen. Indien het Vlucht-Vertraagd wel lukt om een vergoeding te claimen halen zij 25% servicekosten van de vergoeding af en de rest maken ze over naar je rekening.

Wil je een andere vlucht claim service bekijken? Dan kan dat. Bekijk hier EUclaim, AirHelp en Claimingo.

Vlucht vertraagd

Vlucht vertraagd vergoeding claimen

Zo dien je in 5 stappen een claim in bij Vlucht-Vertraagd

 1. Check van vluchtgegevens

  Vul je vluchtgegevens in op de website van Vlucht-Vertraagd. Zij laten je meteen weten of je in aanmerking  komt voor het claimen van compensatie voor je vertraagde of geannuleerde vlucht. 
  Het checken van je vluchtgegevens is volledig vrijblijvend en gratis. Indien je in aanmerking komt voor een vlucht vergoeding, dien je claim dan in binnen enkele minuten. De claim service zorgt ervoor dat je de compensatie ontvangt waar je recht op hebt. 

 2. Dien je claim in

  Vul je gegevens in zodat het team van Vlucht-Vertraagd aan de slag kan met de claim. Zij beoordelen of de claim in aanmerking komt voor een compensatie. Indien de claim ongeldig wordt verklaard door de vlucht claim service, stellen zij jou op de hoogte van de oorzaak en sluiten zij het dossier kosteloos. 

  Indien de claim wordt goedgekeurd door Vlucht-Vertraagd, gaat het team meteen aan de slag met het opstellen van de documentatie. De documenten die het team opstelt houden juridische argumenten in die nodig zijn om de vergoeding te claimen. Om de documenten op te stellen is het noodzakelijk om alle benodigde documenten toe te voegen aan je dossier. 

 3. Vlucht-Vertraagd gaat aan de slag

  Vaak geven luchtvaartmaatschappijen aan dat zij te maken hadden met buitengewone omstandigheden. Als vlucht claim service wordt er altijd gevraagd aan de luchtvaartmaatschappij om het te bewijzen. Vlucht-Vertraagd beschikt als organisatie over de benodigde instrumenten en gegevens om te controleren of de luchtvaartmaatschappij de waarheid spreekt. 

 4. Gerechtelijke procedure

  Het komt helaas vaak voor dat luchtvaartmaatschappijen onder geldige claims uit proberen te komen. Ook hier heeft Vlucht-Vertraagd een oplossing voor, binnen de organisatie hebben zij ook een team van advocaten klaar staan. Indien de luchtvaartmaatschappij er onderuit probeert te komen, spannen de advocaten een gerechtelijke procedure tegen de airline. 
  Mocht het zijn dat de airline weer weigert om de vergoeding uit te betalen dan zullen de advocaten van Vlucht-Vertraagd een rechtszaak aanspannen. De risico’s die erbij komen kijken neemt Vlucht-Vertraagd op zich. De 25% servicekosten dekken ook gelijk alle gemaakte juridische kosten.

 5. Ontvangen van compensatie

  Indien de luchtvaartmaatschappij de vergoeding heeft uitbetaald op jouw rekening dan stuurt Vlucht-Vertraagd een factuur op met een overzicht van alle diensten. De diensten bedragen 25% van de uitbetaalde compensatie. Als het bedrag betaald is aan Vlucht-Vertraagd is het proces afgerond en wordt het dossier afgesloten.

Wil je toch liever zelf een claim indienen bij de luchtvaartmaatschappij? Check hier alle luchtvaartmaatschappijen en wat je rechten zijn. Lees bijvoorbeeld meer over TUI Fly, Lufthansa, Etihad en Wizz air.

Vlucht vertraagd vergoeding

Reviews vlucht-vertraagd

De reviews zijn gebaseerd op de reviews op de website zelf, Facebook en Trustpilot. We laten zien hoeveel zij gemiddeld scoren en hoeveel mensen een review hebben achtergelaten. 

Trustpilot review vlucht-vertraagd

Op Trustpilot hebben 3.903 mensen een review achtergelaten. De gemiddelde score die daaruit is gekomen is een 4.4 van 5. 

Ongeveer 72% van de mensen die een review hebben achtergelaten geven de claim service 5 sterren, wat staat voor uitstekende service. Slechts 4% van de mensen die een review hebben achtergelaten geven Vlucht-Vertraagd 1 ster. 

Facebook review vlucht-vertraagd

Op de Facebookpagina van Vlucht-Vertraagd hebben 292 mensen een recensie achtergelaten. De gemiddelde score van de reviews is een 4.1 van de 5.

De recensies verschillen heel erg. De een is super enthousiast over Vlucht-Vertraagd en de ander juist helemaal niet. 

Google review vlucht-vertraagd

De gemiddelde score die Vlucht-Vertraagd krijgt op Google reviews is een 4.1 van de 5. Hier hebben 280 mensen een review achtergelaten.

Service van vlucht-vertraagd

Controle rechtsgeldigheid

Het controleren of jouw claim in aanmerking komt voor een compensatie. Dit wordt bepaald door middel van de EG 162/2004, EG 889/2002 Montreal, Sturgeon-arrest en Wallentin-Hermann-arrest. 

Accurate vluchtgegevens

Er worden dagelijks gegevens binnengehaald van vluchten die nodig zijn voor het controleren van je vlucht. Deze informatie is dus belangrijk voor het bepalen of je in aanmerking komt voor een vergoeding. 

Weergegevens check

Vlucht vertraagd vergoeding

Weersomstandigheden zijn vaak buitengewone omstandigheden. Door het volgen van de actuele weergegevens kan Vlucht-Vertraagd gelijk zien of het over overmacht gaat of niet.

Opstellen van documenten

Vlucht-Vertraagd stelt allemaal documenten op met daarin de juiste verwijzingen naar relevante wetten en uitspraken. De documenten worden gestuurd naar de luchtvaartmaatschappij. Met de documenten voeren zij de druk op en leveren zo bewijsmateriaal aan. 

Hulp en ondersteuning

Indien je vragen of hulp nodig hebt kan je Vlucht-Vertraagd direct mailen. Heb je kort geleden een claim ingediend en heb je daar vragen over? Geen probleem, dan kan je de vragen stellen via het support functie zodra je inlogt in het persoonlijke Vlucht-Vertraagd account.   

Meerdere passagiers

Als je een claim wil indienen voor meerdere personen dan kan dat. Wel moeten de passagiers allemaal onder één boeking staan. Let er wel op dat kinderen tot 2 jaar geen recht hebben op een compensatie.

Ervaren juridisch team

Vaak is het zo dat de luchtvaartmaatschappijen de claim de eerste keer weigeren. Indien dit het geval is, staat het team met advocaten klaar om verder te helpen. Zij bepalen in dit geval de vervolgstappen. 

Gerechtelijk traject

Als de luchtvaartmaatschappij de claim alsnog weigert dan start het juridisch team een gerechtelijk traject. Let er wel op dat Vlucht-Vertraagd alleen een gerechtelijk traject start als zij een sterke zaak hebben. 

Geen succes, geen kosten

Het indienen van de claim is kosteloos. Indien de claim wordt uitbetaald door de luchtvaartmaatschappij moet er 25% van de totale compensatie betaald worden aan Vlucht-Vertraagd. De juridische kosten worden meegerekend in de 25%, zo hoef je je geen zorgen te maken voor hoge advocaatkosten.

Overtuigd?

Begin dan nu jouw claim Proces bij Vlucht-Vertraagd.nl

Bekijk andere claim services

AirHelp logo

Een vlucht claim indienen bij AirHelp

AirHelp is een vlucht claim service die is opgericht in 2013 en heeft in 7 jaar meer dan 13 miljoen passagiers geholpen. Zij helpen klanten die niet zeker zijn van hun rechten en die genoeg kennis hebben om zelf een claimproces te starten. Heb jij last gehad van vertraging, annulering of overboeking, lees dan hier wat

Eu claim logo

EU Claim: een claim indienen.

EUclaim is een vlucht claim service die al 12 jaar ervaring met het regelen van claims. Zij hebben inmiddels al meer dan 550.000 passagiers geholpen. Het slagingspercentage van de vlucht claim service is 97%. Heb jij last gehad van vertraging, annulering of overboeking, lees dan verder om te ontdekken wat EUclaim voor je kan doen.