vlucht claim service vergelijken

Vergelijking en Keuzehulp

Vlucht Claim Service Vergelijken is een onafhankelijke service vergelijker die vlucht claim bedrijven vergelijkt op punten zoals reviewscore, commissiekosten, en het aantal gedekte landen. Start de keuzehulp en ontdek welke vlucht claim service het beste bij jou past. Aan de hand van jouw persoonlijke voorkeur wordt er geadviseerd welke claim service volgens ons eigen onderzoek het beste aansluit op jouw voorkeuren. Niet overtuigd van de keuzehulp? Vergelijk zelf vlucht claim services in de tabel.

Vlucht Claim Service Keuzehulp

De grootste claim services vergeleken

Wij hebben de grootste vlucht claim serviceorganisaties van Nederland voor je op een rijtje gezet.

OmschrijvingEUclaimAirHelpVlucht-VertraagdAviclaim
HoofdkantoorArnhem, NederlandBerlijn, DuitslandAmsterdam, NederlandUtrecht, Nederland
Opgericht in2007201320152016
Commissie29%35%35%29%
Administratiekosten€33 per passagier€0€0€0
Kosten bij juridische stappen€015% extra commissie15% extra commissie€0
Actief in3 landen35 landen9 landen1 land
Beschikbaar in3 talen17 talen8 talen1 taal
Gemiddelde review score 0-54,23,94,24,6
Aantal reviews8.000+ reviews175.000+ reviews29.000+ reviews5.000+ reviews
Ons oordeel#1: EUclaim
EUclaim is veruit de beste keuze. De beste prijs, een sterke Europese dekking om te kunnen dagvaarden en de hoogste klanttevredenheid.
#2: AirHelp
Airhelp is een goede tweede keus vanwege hun grote omvang. Ze zijn iets duurder dan EUclaim en hebben een betere reputatie dan Vlucht-vertraagd. Let op op de bijkomende kosten als ze voor je gaan dagvaarden. Dit komt zeer regelmatig voor.
#3: Vlucht-Vertraagd
Vlucht-Vertraagd heeft de prijzen een stuk hoger gemaakt dan vroeger. Ze hebben nog steeds een goede Europese dekking om te kunnen dagvaarden en een hoge klanttevredenheid. Let op op de bijkomende kosten als ze voor je gaan dagvaarden. Dit komt zeer regelmatig voor.
#4: Aviclaim
Hoewel Aviclaim de hoogste reviewscore heeft, is dit gebaseerd op de minste reviews. Aviclaim dient bij alle luchtvaartmaatschappijen een claim in maar opereert alleen vanuit Nederland.
Ga direct naarwww.euclaim.nlwww.airhelp.com/nl/www.vlucht-vertraagd.nlwww.aviclaim.nl

De beste keuze volgens Vlucht Claim Service vergelijken

Uit ons eigen onderzoek blijkt dat EUclaim.nl de laagste kosten heeft, doordat ze een lage commissie vragen zonder administratiekosten. Door de vele jaren ervaring heeft EUclaim goed contact met luchtvaartmaatschappijen, waardoor de afhandelingstijd snel is. Ga naar EUclaim.nl en dien vandaag nog een claim in. Logo VCSV 125px