Luchthavens

Het komt helaas voor dat je later dan gepland aankomt op de luchthaven van je eindbestemming, helaas dagelijks. 

Indien je meer dan 3 uur later bent aangekomen op de luchthaven heb je mogelijk recht op een vergoeding tot wel € 600,- per persoon. Er zijn natuurlijk wel een aantal eisen waaraan je vlucht moet voldoen.

Zo moet je vlucht meer dan 3 uur later aankomen op de eindbestemming. Indien je vlucht vertraagd is als gevolg van buitengewone omstandigheden dan heb je geen recht op een vergoeding.

Vertraging per luchthaven

Wij hebben per luchthaven uitgezocht wat je rechten zijn bij vertraging en hoe je gemakkelijk en snel een claim kan indienen. Hieronder kun je per luchthaven lezen wat je kan doen indien je last hebt van vertraging.

Vertraging vliegveld Weeze

Vertraging Vliegveld Weeze

Vliegveld Weeze is een kleine luchthaven die gelegen ligt net over de grens in Duitsland. Jaarlijks reizen er ongeveer 300.000 vliegtuigpassagiers van en naar de luchthaven. En ook hier komt het wel eens voor dat een vlucht vertraging heeft. Het goede nieuws is dat je mogelijk recht hebt op een vergoeding. Er zijn wel een…
Lees meer
Vertraging Charleroi Airport

Vertraging Charleroi Airport

Charleroi Airport is erg populair onder de Nederlanders. Jaarlijks vliegen ongeveer 8 miljoen passagiers van en naar de luchthaven.  Natuurlijk komt het wel eens voor dat een vlucht vertraging heeft. Dit is erg vervelend, maar let er wel op dat je mogelijk recht hebt op een vergoeding tot wel € 600,- per personen. Om mogelijk…
Lees meer
Rotterdam Airport

Vertraging Rotterdam Airport: wat nu?

Rotterdam Airport behoort tot een van de grootste luchthavens van Nederland en ligt gelegen tussen Rotterdam en Den Haag. Jaarlijks reizen er ongeveer 2,1 miljoen passagiers van en naar de luchthaven.  Helaas komt het ook eens voor dat er een vliegtuig te laat aankomt of vertrekt. In veel gevallen heeft de passagier mogelijk recht op…
Lees meer
Maastricht Aachen Airport

Vertraging Maastricht Aachen Airport

Maastricht Aachen Airport is een van de grotere luchthavens van Nederland met ongeveer 17.000 vliegbewegingen per jaar. Vanaf Maastricht Aachen Airport vlieg je met verschillende maatschappijen naar topbestemmingen binnen en buiten Europa. De luchthaven ligt gelegen ten noorden van Maastricht. Wat kan je doen bij vertraging Maastricht Aachen Airport? Helaas heeft Maastricht Aachen Airport ook…
Lees meer
Brussels airport vertraging

Vertragingen Brussels Airport

Het Brussels Airport is de grootste luchthaven van België. Jaarlijks reizen er vanaf Brussels Airport ongeveer 26.3 miljoen vliegtuigpassagiers naar 248 bestemmingen.
Lees meer
Vertraging Eindhoven Airport

Vertraging Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de na Schiphol de grootste Vliegveld in Nederland. De luchthaven is een zowel civiel als militair vliegveld. Jaarlijks vliegen er ongeveer 6,7 miljoen vliegtuigpassagiers van en naar Eindhoven Airport.
Lees meer
Vertraging Schiphol

Vertraging Schiphol

De koninklijke luchthaven Schiphol is de grootste Nederlandse luchthaven en een erg belangrijke luchthaven in Europa. Jaarlijks vliegen er van en naar Schiphol ongeveer 70 miljoen passagiers. Ook vliegt Schiphol direct naar 332 bestemmingen.
Lees meer
Düsseldorf airport vertraging

Vertraging Düsseldorf Airport

Düsseldorf is de tweede luchthaven van Duitsland. Sinds een aantal jaar blijft de luchthaven groeien in het aantal passagiers. Jaarlijks reizen er ongeveer 25 miljoen passagiers van en naar Düsseldorf Airport.
Lees meer