Storm vlucht geannuleerd

Vlucht vertraagd of geannuleerd door de storm? Dit zijn je rechten!

Heb je bij storm recht op compensatie?

Vandaag werd Nederland geteisterd door een stevige storm. KLM heeft al 228 vluchten binnen Europa geannuleerd vanwege de storm. Als je vlucht vertraging oploopt of geannuleerd wordt vanwege de harde wind, heb je als passagier geen recht op een vergoeding. Storm is een ‘buitengewone omstandigheid’, wat inhoudt dat de vliegtuigmaatschappij niet verantwoordelijk is voor eventuele vertragingen en annuleringen die hierdoor ontstaan.

Je hebt als passagier in het geval van een annulering van je vlucht wel altijd recht op een vervangende vlucht of teruggave van de ticketprijs. Vanaf twee uur vertraging heb je daarnaast ook recht op verzorging in de vorm van eten, drinken en zo nodig een hotelovernachting.

Is je vlucht geannuleerd vanwege de storm en twijfel je of denk je recht te hebben op compensatie? Bekijk ons overzicht van Nederlands beste Vlucht Claim Services en dien een claim in.

Ga naar Keuzehulp

Similar Posts