KLM annuleert vluchten door sneeuwverwachting

KLM annuleert vluchten door sneeuwverwachting

Verschillende luchtvaartmaatschappijen hebben voor vandaag vluchten geannuleerd vanwege de verwachte sneeuw op Schiphol. Naar verwachting gaat het tegen het eind van ochtend licht sneeuwen in de kustprovincies.

KLM annuleert vluchten door sneeuwverwachting

Tientallen vluchten geannuleerd op Schiphol

Onder andere KLM, easyJet, British Airways en Flybe hebben korte afstandsvluchten geannuleerd van en naar Amsterdam Schiphol Airport vandaag. Het gaat om enkele tientallen vluchten. Vooral vluchten tussen Nederland en het Verenigd Koninkrijk zijn geannuleerd door de sneeuw.

Vooralsnog zijn vlucht annuleringen geen buitengewone omstandigheid

Op het moment van annuleren deze ochtend is er nog geen sprake van een buitengewone omstandigheid zoals slecht weer. Er zijn nog geen directe vertragingen en annuleringen te wijten aan het slechte weer. In de loop van de dag kan dit veranderen. Benieuwd of je rechts hebt op een vergoeding? Dat kun je checken bij één van de vlucht claim services uit ons overzicht.

Recht op verzorging bij annulering door slecht weer

Mocht je vlucht geannuleerd zijn vanwege de sneeuw dan heb je áltijd recht op verzorging voor vertragingen vanaf twee uur.

Gebruik maken van een vlucht claim service om je bij te staan? Maak dan gebruik van de VCSV Keuzehulp.

Ga naar Keuzehulp

Similar Posts